Elke sporter heeft baat bij een holistische aanpak!

Duursport ligt me nauw aan het hart want ik was zelf jarenlang professioneel triatleet. Ik won onder andere het BK in mijn age group en tal van andere nationale wedstrijden.

Geert Lammertyn Coaching (GLC) is ontstaan uit mijn eigen ervaring en passie voor de sport. Als personal coach en life coach maak ik het verschil door mijn holistische visie.

GLC Sportcoaching

Ik hou ervan om elke sporter – beginner of prof – te motiveren en te helpen om hun doel te bereiken! Daarom is een persoonlijke aanpak primair bij GLC. Met Coachbox  en de online trainingen zorg ik steeds voor een schema op maat van de sporter. 

Dankzij mijn triathlonervaring ben ik een erg veelzijdige personal coach. Ik sta bijvoorbeeld in voor persoonlijke begeleiding bij wielrennen maar evengoed stel ik een loopschema voor beginners op. Ik werk ook nauw samen met topcoach Luc van Lierde voor persoonlijke begeleiding ter voorbereiding van een triathlon. 

Ik ben ervan overtuigd dat een uitgebalanceerde wisselwerking tussen mindset, nutrition, movement en recovery bijdraagt tot een betere levenskwaliteit. Daarom heeft elke sporter baat bij een holistische aanpak!

Ik verwelkom je graag voor een verkennend gesprek!

Geert Lammertyn

Heb je vragen over sportcoaching bij GLC?