Precut.00_00_21_01.Still018

 

Elke sporter heeft baat bij een holistische aanpak!

The pillars of performance

Zwemmen, fietsen en lopen zijn heel specifieke trainingen. Faciliteer naar jouw juiste ’training stress’ om sportspecifieke adaptaties te bekomen.

Slaap, meditatie, massage, ademhalingsoefeningen, stress management, … zijn nodig om je trainingsprikkels maximaal te laten renderen. Zonder optimaal herstel, geen rendement. Training stress + correct recovery = performance growth!

De juiste voeding is onmisbaar om te kunnen presteren. De drie pijlers voor goede sportmaaltijden zijn hoeveelheid, kwaliteit en timing.

Niet alleen core training is belangrijk, met een goed uitgeschreven strength & conditioning programma pak je de weak links aan.

Geert Lammertyn Coaching (GLC) is ontstaan uit mijn eigen ervaring en passie voor de sport. Als personal coach en life coach maak ik het verschil door mijn holistische visie.

GLC Sportcoaching

 

Ik hou ervan om elke sporter – beginner of prof – te motiveren en te helpen om hun doel te bereiken! Daarom is een persoonlijke aanpak primair bij GLC. Met Coachbox (online support) en de persoonlijke coaching momenten zorgen we voor verandering en groei van de atleet op meerdere niveaus. 

Recent volgde ik ook een opleiding Fascial Stretch Therapy. Dit is een dynamische en efficiënte manier om je lichaam te verzorgen. Tijdens de therapie werken we op de fascia, het primaire bindweefsel in ons lichaam. Hierbij leg ik de focus op elk aspect van beweging, van spieren over organen tot zenuwen.

Ik ben ervan overtuigd dat een uitgebalanceerde wisselwerking tussen mindset, nutrition, movement en recovery bijdraagt tot een betere levenskwaliteit. Daarom heeft elke sporter baat bij een holistische aanpak!

Ik verwelkom je graag voor een verkennend gesprek!

Geert Lammertyn

Heb je vragen over sportcoaching bij GLC?