Elke sporter heeft baat bij een holistische aanpak!

Duursport ligt me nauw aan het hart want ik was zelf jarenlang professioneel triatleet. Ik won onder andere het BK in mijn age group en tal van andere nationale wedstrijden.

Geert Lammertyn Coaching (GLC) is ontstaan uit mijn eigen ervaring en passie voor de sport. Als personal coach en life coach maak ik het verschil door mijn holistische visie.

GLC Sportcoaching

Ik hou ervan om elke sporter – beginner of prof – te motiveren en te helpen om hun doel te bereiken! Daarom is een persoonlijke aanpak primair bij GLC. Met Coachbox  en de online trainingen zorg ik steeds voor een schema op maat van de sporter. 

Dankzij mijn triathlonervaring ben ik een erg veelzijdige personal coach. Ik sta bijvoorbeeld in voor persoonlijke begeleiding bij wielrennen maar evengoed stel ik een loopschema voor beginners op.

Recent volgde ik ook een opleiding Facial Stretch Therapy. Dit is een dynamische en efficiënte manier om je lichaam te verzorgen. Tijdens de therapie werken we op de fascia, het primaire bindweefsel in ons lichaam. Hierbij leg ik de focus op elk aspect van beweging, van spieren over organen tot zenuwen.

Ik ben ervan overtuigd dat een uitgebalanceerde wisselwerking tussen mindset, nutrition, movement en recovery bijdraagt tot een betere levenskwaliteit. Daarom heeft elke sporter baat bij een holistische aanpak!

Ik verwelkom je graag voor een verkennend gesprek!

Geert Lammertyn

Heb je vragen over sportcoaching bij GLC?