Precut.00_00_11_09.Still012

“A goal without a plan is just a wish!”

Mijn 3 gouden regels bij het coachen van duursporters

Bij elk coachingstraject hou ik vast aan 3 regels. Ze helpen om sportdoelen te behalen en de beste versie van je sportieve zelf te worden!

 Regel 1: ga voor balans

Snelheid en uithouding … de exacte balans tussen de twee is the key to success. Maar hoe bepalen we waar die balans voor jou ligt?  
Regel 2: vertel de coach (bijna) alles

Van doelstellingen over blessureverleden tot je gezinssituatie … als coach wil ik deze dingen weten.

Vraag jij je af waarom?

 Regel 3: progressie komt niet zomaar

Je hebt al een zekere conditie opgebouwd, maar nu komt het moeilijke deel … Hoe kan je jezelf als duursporter blijven verbeteren?

Het antwoord op deze vragen en meer kan via een vrijblijvende consultatie. 

Neem nu contact op!

Kies je  Coaching pakket.

Onze holistische aanpak is verwerkt in beide pakketten. GLC is meer dan enkel trainen, we hebben eveneens aandacht voor voeding, mindset, herstel en stress management.

Atleten zijn welkom op onze wekelijkse looptrainingen en worden uitgenodigd voor onze gesloten facebook en whatsapp groep. Via deze gesloten groepen communiceren we onze extra groepstrainigen, sportstages en big training days. 

Advanced

149 Maand
 • Bespreking jaarplanning inclusief A en B races
 • Geindividualiseerd trainingsprogramma
 • Analyse en tracking van trainingsdata
 • Dagelijks feedback via online platform Coachbox
 • Holistische aanpak mindset - voeding - training - herstel

 

 

Get Started

Pro

249 Maand
Idem als advanced pakket

+ keuze uit één van onderstaande éénmaal per maand:

   • Fasciale Stretching Therapie
   • Zwem techniek + analyse
   • Huidplooimeting + bespreking voeding
   • Loop technische training
   • Strenght & Conditioning sessie
 • Holistische aanpak mindset - voeding - training - herstel

Get Started

Get started

In onze studio starten we met een kennismakingsgesprek en screening. Je doelstellingen, slaap- en eetgewoonten, blessureverleden, je vrije tijd … al deze facetten spelen een rol bij het samenstellen van jouw trainingsschema op maat.

Of je nu wenst te beginnen met triathlon of al enkele competitiejaren achter de rug hebt … Samen werken we richting jouw wedstrijd of specifiek doel. Coachbox spitst zich toe op verschillende trainingsschema’s voor alle duursporten, zoals voor een triatlon training bijvoorbeeld. 

Coachbox feedback

Met je trainingsschema op maat kan je gericht en snel starten. Je prestaties hou je bij in de online Coachbox-tool. Je resultaten worden aandachtig geanalyseerd en op basis van jouw feedback wordt bijgestuurd waar nodig.

De holistische aanpak reikt verder dan alleen de sport. Naast je sportprestaties, hou je ook je voedings- en slaappatroon bij in het systeem. Je krijgt er tal van tips & tricks rond recovery

Wil je het trainingsschema uit Coachbox combineren met begeleide sportsessies?

Dat kan met personal training. Ben je blessuregevoelig? Dan vullen we je triathlon- of loopschema aan met strength & conditioning training in Q-Life. 

Interesse in een van de coaching methoden? Contacteer me en ik geef je graag meer info en zicht op het aantal beschikbare plaatsen.