“Challenge your weakest link”

Met de online training werk je als atleet op een specifieke ‘weak link’. De krachttraining en stabiliteitsoefeningen verbeteren je prestaties zodat het wedstrijdseizoen top wordt! Wil je werken rond blessurepreventie of je houding verbeteren? Kies de online training die aansluit bij jouw sportdoelen.

4 pijlers

SMR

Self Myofascial Release

Self myofascial release is een onmisbaar onderdeel bij het behalen van optimale prestaties, het ontwikkelen van een sterk lichaam en het voorkomen van blessures!

core-workouts

Core Workouts

Een sterke core is belangrijk om verschillende redenen: voorkomen van blessures, verbeteren van sportprestaties én een betere lichaamshouding; zowel staand als zittend.

movement-prep

Movement Preparation

Movement Preparations (Prep), zoals de term suggereert, bereidt het lichaam voor op beweging(en) en is een belangrijk onderdeel binnen de warming-up.

strength

Strength Training

Specifiek gebaseerd zijn op jou “weak links”. Deze kunnen we enkel te weten komen door een grondige screening te doen op vlak van mobiliteit en motoriek.

Get started

De online trainingen van GLC zijn de ideale manier om bepaalde zwakke punten voor of tijdens het seizoen aan te pakken. Het principe is eenvoudig. Je kiest een online training en kan er onmiddellijk mee aan de slag, waar en wanneer je zelf wenst!

Wil je liever een persoonlijke aanpak met een programma op maat en gerichte feedback? Neem dan een kijkje bij Coachbox.

Klaar om je voor te bereiden op het nieuwe competitieseizoen of je ‘weak links’ te versterken? Laat je ondersteunen door deze Top Courses!

Online top courses

Off season strength and conditioning program - Fase 1

Duur: 4 - 8 weken

Krachttraining nodig voor een marathon of bij het zwemmen? Dit programma zorgt voor een solide basis om het seizoen goed te starten. Met stabiliteitsoefeningen en krachttraining werk je thuis aan een goede balans en versterk je de spieren. 

Off season strength and conditioning program - Fase 2

Duur: 4 - 8 weken

Dit programma op maat bouwt verder op ‘fase 1’. Je werkt tijdens de krachttraining thuis op nieuwe en doorgedreven bewegingen met meer rustperiodes tussenin. Zo stoom je jezelf helemaal klaar voor het nieuwe seizoen!

In season strength and conditioning program

Duur: 8 - 12 weken

Tijdens het wedstrijdseizoen werk je met stabiliteitsoefeningen en krachttraining thuis aan een sterke basis voor topprestaties. De focus van de gepersonaliseerde oefeningen ligt op blessurepreventie voor een zorgeloos competitieseizoen!

Healthy posture training

Duur: onbekend

Deze online training helpt om je houding te verbeteren. De uitgewerkte oefeningen beperken het energieverlies tijdens het sporten en zorgen voor een optimale houding, dit zowel voor lopers, zwemmers of fietsers!

Verkies je een persoonlijke aanpak? Via Coachbox train je met een schema op maat en krijg je online feedback. Of ga aan de slag met personal trainer Geert! Contacteer GLC voor meer informatie.