MacBook Air

“A goal without a plan is just a wish!”

Heb je een specifiek sportdoel voor ogen? Met een online trainingsschema op maat train je via Coachbox wanneer en waar je zelf wilt. Een trainingsschema voor een marathon, een halve triathlon of een andere duursport? Met jouw plan op maat behaal je sowieso topresultaten!

Logo Coachbox RGB

Get started

In de studio starten we met een kennismakingsgesprek en screening. Je doelstellingen, slaap- en eetgewoonten, blessureverleden, je vrije tijd … al deze facetten spelen een rol bij het samenstellen van jouw trainingsschema op maat.

Of je nu wenst te beginnen met triathlon of al enkele competitiejaren achter de rug hebt … Samen werken we richting jouw wedstrijd of specifiek doel. Coachbox spitst zich toe op verschillende trainingsschema’s voor alle duursporten, zoals voor een triatlon training bijvoorbeeld. 

Coacbox feedback

Met je trainingsschema op maat kan je gericht en snel starten. Je prestaties hou je bij in de online Coachbox-tool. Je resultaten worden aandachtig geanalyseerd en op basis van jouw feedback wordt bijgestuurd waar nodig.

De holistische aanpak reikt verder dan alleen de sport. Naast je sportprestaties, hou je ook je voedings- en slaappatroon bij in het systeem. Je krijgt er tal van tips & tricks rond recovery

Wil je het trainingsschema uit Coachbox combineren met begeleide sportsessies?

Dat kan met personal training. Ben je blessuregevoelig? Dan vullen we je triathlon- of loopschema aan met een module voor kracht en stabilisatie uit het online programma van GLC.

Wil je aan de slag met trainingen op maat via Coachbox. Vraag nu je persoonlijk trainingsschema aan!

Testimonials