“It’s never too early or too late to start training for a healthy lifestyle!”

Wil je beginnen met sporten, je conditie opbouwen of als fervent sporter naar een specifiek doel werken? Geert zorgt als personal trainer voor een fitness-schema op maat van jouw doelstelling.

De holistische aanpak beperkt zich niet alleen tot sport. Ook mindset, nutrition en recovery komen uitgebreid aan bod.

Get started

Tijdens de eerste sessie luister ik naar jouw doelstellingen. Door je bewegingen nauwkeurig te screenen, ga ik op zoek naar je ‘weak links’. Daarna volgt een huidplooimeting om je hormonaal profiel te bepalen.

Tot slot vul je een gedetailleerde vragenlijst in. Ik analyseer je resultaten grondig en stel een persoonlijk fitness-schema op. 

In de tweede sessie overlopen we samen je fitness-schema. Stap voor stap leer ik je de nieuwe bewegingen aan. Na 8 trainingen wordt je schema aangepast. Zo bouwen we samen een topconditie op voor je nieuwe lifestyle. 

Beyond personal training

Elke training starten we met een gesprek over je slaap- en eetpatroon. Zo kan ik als personal trainer kort op de bal spelen en jouw oefeningen nog meer laten aansluiten bij je levensstijl. Je krijgt handenvol tips over recovery en gezond eten.

Ik sta erop om je geen dieet op te leggen, maar ik help je om een permanente shift in je eetpatroon te brengen.

Je kan kiezen voor 1, 2 of 3 keer personal training per week. De sessies gaan telkens door in de studio, maar ook training op locatie is mogelijk. Wil je bijvoorbeeld een marathon lopen? Dan gaan we naar het bos voor technische looptrainingen. Ook met een zwem- of fietsschema help ik je graag.

Personal training is ook perfect te combineren met Coachbox. Je krijgt een trainingsschema om zelf te trainen en via het systeem geef je mij jouw feedback door. Ik blijf dus je personal trainer, maar van op afstand!

Contacteer ons voor een aanpak op maat van jouw doelstellingen!

Testimonials