Heb jij als sporter iets waar je vaak tegenaan loopt? Voel je je bijvoorbeeld soms overtraind? Zoek je tips om sneller te herstellen? Weet je niet hoeveel en wat je moet eten op een intensieve trainingsdag? Ben je soms de motivatie kwijt om te blijven presteren? Door te sparren met een coach rond de topics die jou bezighouden, krijg je een duidelijk antwoord op jouw specifieke vragen.

Hoe gaan we te werk?

Tijdens een online one-on-one coaching plannen we een gesprek in rond jouw persoonlijke obstakels. Het uitgangspunt is één gesprek van één uur waarin we online jouw concrete vragen behandelen. Vanuit mijn sportieve ervaring en mijn jarenlange expertise in het begeleiden van sporters, kan ik snel en helder advies geven over onder andere voeding, trainingen, herstel en mentale veerkracht. We wisselen online van gedachten en zoomen in op jouw specifieke situatie. Ik denk met je mee, rijk je nieuwe inzichten aan en geef tips op maat. Met de handvatten die tijdens de sessie worden aangereikt, kan je daarna onmiddellijk zelf aan de slag.  Je krijgt bovendien een opname van de sessie, zodat je alles nog even rustig kan herbekijken in je eigen tempo.

Ontwerp zonder titel-Nov-16-2020-03-11-53-29-PM

Voor wie?

De one-on-one coaching is er zowel voor professionele sporters als beginners. Wil je je huidige patronen doorbreken op het vlak van sport, voeding of stress? Wil je anders trainen en je prestaties verbeteren? Of heb je al een coach en zoek je een tweede, onafhankelijke opinie rond een specifiek onderwerp? Onze one-on-one coaching staat in het teken van jouw persoonlijke situatie en vragen. Voor sporters met een beperkt budget is een maandelijks consult trouwens de ideale manier om met een coach te kunnen samenwerken.

Ontdek hier een aantal getuigenissen.

Interesse?

Meer informatie of wil je een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met me op.

Het uurtarief voor een consult is 85€.