f313e070-b40b-48e6-a032-52c1ffbf5184

“Motivate the mind, the body will follow!”

Geert focust zich niet alleen op movement. Ook mindset, nutrition en recovery maken deel uit van zijn persoonlijke aanpak. Die holistische visie wil hij via workshops tot bij elke sporter brengen, zowel professionals als amateurs. 

Van sportclubs, triatlonverenigingen of loopclubs tot sportfanaten op de werkvloer … Zo’n workshop kan ideaal zijn als groepsactiviteit onder sportievelingen of als teambuilding voor bedrijven!

Liever one-on-one opvolging? Dat kan uiteraard ook. Lees hier meer.

Work the goal, keep the vision

Ik blijf me telkens bijscholen via internationale trainingen om met verrassende inzichten nieuwe workshops te ontwikkelen.

In combinatie met mijn passie en ervaring speel ik in op hedendaagse behoeftes en vragen van sporters. 

Workshops zijn daarenboven een heel interactieve manier om het groepsgevoel te versterken en tegelijk te werken aan die gezonde geest in dat gezonde lichaam. 

Zo wordt er tijdens de workshops tijd voorzien om jouw persoonlijke vragen te beantwoorden en thema’s te bespreken die leven binnen de groep.

Workshops en stages

bikeweekend_share

5 daagse triatlon stage in Spanje

Altijd al gedroomd van een triatlon stage onder de Spaanse zon? Met GLC maken we je droom werkelijkheid tijdens een vijf dagen durende stage! Het Spaanse vasteland is al jaar en dag een vaste waarde voor sportieve fietsvakanties. 

Foamroll

Beyond training - Optimizing mindset, nutrition, training & recovery

Sporters blijven vaak langere tijd dezelfde training doen. Maar na een bepaalde periode brengt dit geen verandering meer teweeg. Tijd om het patroon te doorbreken en meer te focussen op herstel en actieve rust.

Anthony-Ervin-by-Mike-Lewis-4-1082x720

Swim Workshop: 10 lessen crawl-techniek

De focus tijdens deze training ligt op drills en techniek, met heel wat tips om uw zwemstijl verder te verbeteren. Hierbij is een correcte uitvoering veel belangrijker dan de gezwommen afstanden. Er wordt feedback gegeven en daarnaast krijg je ook heel wat tips om uw zwemtechniek te verbeteren.

1755-MVTA-1515

12-weken programma: halve marathon van Brugge of Valencia

Met hun 12-weken programma stomen Luc Van Lierde en Geert Lammertyn je klaar voor de halve marathon van Valencia op 27 oktober 2019 of halve marathon van Brugge op 20 oktober 2019!

Heb je interesse in een workshop of stage?